måndag 25 juni 2012

Rivning


Dagarna flyger förbi. Innan jag började jobba hann vi göra en hel del på bilen. Otroligt kul att det händer någonting. Här kommer ett gäng bilder från då vi rev inredning.

Nu finns ingen inredning kvar alls, och dynorna är nästan färdigsydda. Golvet har rostskyddats och målats med primer. Vi har även varit och köpt klickgolv som kommer bli den översta ytan. 

Med med detta hällregn utanför fönstret blir detta en dag inne med en stor kopp te. 

Jag hoppas att alla haft en underbar midsommar! Och jag ska försöka läsa era inlägg väldigt snart! 


lördag 2 juni 2012

VW längtan

Skolan är äntligen klar för denna termin! Nu väntar några lediga veckor innan jobbet börjar.

Under de veckorna har jag tänkt jobba massor med vår buss. En dag som denna sitter jag och tittar på bussinspiration på Pinterest och hör hur regnet smattrar mot rutan.Vill åka till föräldrarna och börja fixa, har lite att uträtta innan det blir av. 

Så här såg det ut när vi var och campade utanför Göteborg en gång, jag och storasyster.

Sen dess har taket slipats, spacklats, slipats, spacklats, och målat. Stötdämpare och bromsskivor har bytts med hjälp av pappa. Inredningen har vi inte gjort några större ingrepp på än, men det ska bli av. 

Så här ser inredningen ut. Soffa/säng, två extra sittplatser rakt in. Kylskåp och förvaring, och en övervåning också. Där kan man sova om man är smidig och tar sig upp. 
Här är en skiss på färgsättning jag gjorde förra sommaren. Dynorna håller jag och syster redan på att sy om, nästa jobb blir att riva inredningen och fixa nytt!


 Jag ser verkligen fram emot att sätta fart, och rapporter från arbetet kommer förhoppningsvis hamna här!