lördag 12 november 2011

"Gammal" inspiration

Som student blev det inte många jultidningar inköpta i år. Jag unnade mig 101 idéer. Hittade bra mönster på askar att vika, kanske med mina nya tapetprover?

Det jag däremot har gjort är att titta igenom äldre tidningar och blir minst lika inspirerad. Så vad ska detta bli?
  


Kommer ni ihåg denna? i 101 idéer nr 3 2010 delade Janna med sig av sin virkade julkrubba. Jag ville gärna göra den förra året men något annat kom i vägen. Efter allt mitt virkande det senaste året gick figurerna otroligt snabbt att virka. Då var det detta med montering igen då...

Finns många fina reportage i många av de tidningar jag plockat fram. Bara att välja ut och göra sin egen tolkning av reportagen. 

3 kommentarer:

 1. Även jag har plockat fram en bunt utav förra årets jultidningar..plus att det blivit några nya..behöver all inspiration jag kan få just nu.. =)
  Underbara tapetprover här nedan.. <3

  SV: Kul att du gillade mina snögubbar, dom är dessutom riktigt skoj att pyssla ihop.. =)

  Ha en fortsatt fin söndag!
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Imponerande att virka en hel krubba! Jag kan bara göra en figur i taget (och med långa pauser däremellan) annars får jag krupp! Ska bli kul att se den växa fram! :)

  SvaraRadera
 3. Va, sött! Om det inte vore för den där monteringen skulle det nog virkas bra mycket mer. I vilket fall skulle antagligen fler saker vara klara, har en tygpåse halvfull med delar till massa bakelser... Urk!

  SvaraRadera