onsdag 21 november 2012

vinter-tåg-stickning

Kämpar med en stickning! ja, hör och häpna. 
Fast egentligen är det ju två stickningar om man räknar en till varje hand. Det har slagits vad här hemma om när jag skulle ge upp, men är inne på andra vanten så måste få säga att jag är nöjd. Det kan tilläggas att stickning inte är min starka sida. 

Jag blev så förtjust i detta mönster: 

Och visst är det mumin-stämning nu, även om trollen sover på vintern. Kallt är det också som att Mårran dragit förbi och hon har förvandlat allt till frost. Dessutom väntas årets julmugg fortfarande på att bli inhandlad.
I övrigt pluggas det vill jag lova, aldrig varit med om en sån intensiv utbildning. Men så länge det är roligt, eller hur! Dessutom när man har god julchoklad att motivera sig lite extra med. torsdag 8 november 2012

tidningskändis till bussNu kan ni läsa reportaget om bussen i Evelina, en helgbilaga från lokaltidningen! 
Väldigt stämningsfullt att titta på bilderna nu, när bussen åkte in i garaget för vintern förra helgen. 

Här kan ni läsa hela reportaget! 

söndag 4 november 2012

Hello, is is me you're looking for?

Alltså, det här med att uppdatera bloggen blir alltid bortprioriterat när skolarbeten, fordon och att titta på lägenheter går före.
Ser det här inlägget som en uppmaning till mig själv att avlägga lite tid för bloggen.

Det här är en kanna från loppis, ursprungligen IKEA, som köptes för en guldpeng och med porslinpennor skrevs texten "Hello... is it tea you're looking for?"

Jag kan verkligen rekommendera porslinspennor, det är bara att rita/skriva och sen härda i ugnen. Ett mycket enkelt sätt att få nya uttryck på porslin, och glas för den delen! 

i förgrunden är det kiwiskivor doppade i choklad, och sen spenderat en natt i frysen. Inte dumt det heller!