måndag 18 juli 2011

Tävling!

För att fira att jag öppnat en shop så ska vi såklart ha en kul tävling!

Först det roliga, priserna!

Det finns tre olika priser, och tre vinnare.

Pris 1: En valfri datortangent som ring, delete är tyvärr slutsåld.
Jag tycker det är kul att ha L som i Lena, gillar man stora ringar är Enter en favorit.


Pris 2: Valfria knapp-örhängen, välj mellan örhängen 03-11 i shopen.


Pris 3: Ett armband tillverkat av knappar. Alla knapparna är i lila toner och armbandet har ett diskret klolås för att lägga fokus på de fina knapparna.Du har tre alternativ för att vara med i utlottningen:
-Gilla lenanordin.blogspot.com på facebook (se länk till höger)
-Följ bloggen med bloglovin (se länk till höger)
-Skriv en bra motivering till varför just du ska vinna i en kommentar här under!

Skriv en kommentar till det här inlägget med namn, mailadress och vilket tävlingsätt du valt.
Sista dag att tävla är 8:e augusti.

Lycka till!

11 kommentarer:

 1. Emilia Fäldt, milligan92@hotmail.com
  Har både gillat på facebook och börjat följa dig på bloglovin :)

  En motivering. Jag ska vinna för jag älskar dina ascoola grejer du gör och eftersom jag är handikappad när det gäller pyssel så är jag (på ett positivt sätt) väldigt avundsjuk på dig för hur bra du är. Och eftersom jag ibland är lite trög och inte har fattat att du har denna blogg förns nu, när jag ser den här tävlingen, så ser jag det som ett tecken, eller ödet, att just jag ska vinna! :D

  SvaraRadera
 2. Emma Thorsander, emma.thorsander@gmail.com
  Tvälingsätt 1 (tangentring, gärna enter).

  Det skulle vara en ära att vinna något som du har skapat. Jag hittade dig av en slump och blev väldig glad. Du gör ett nyskapande hantverk som får blodet i mina ådror att fara ytterligare ett varv. Jag skulle känns mig stolt, unik och lite vild med din ring om mitt finger.

  SvaraRadera
 3. Åhh va mycket fint du har lagt ut i din shop, måste handla lite där när ekonomin tillåter.. =)

  Jag skulle bli tokglad om jag vann någon utav dina läckra skapelser, alltid kul att ha något annat än det man pysslar ihop själv.. =)

  SV: Ja vår grill har blivit ett riktigt återbruks projekt..kollade in galler på byggshopen och det kostade 1200kr..gulp!! Men nu har vi hittat ett beg galler som får duga tills vi trillar över ett "riktigt" (som korvarna inte smiter ner så lätt mellan..).. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Åh, va jag är glad att du lämnade en kommentar hos mig! Jätteskönt att jag inte är själv :-) Jag trodde ju att jag var typ ensam i världen om att sitta o tänka på pysselprojekt på motorcykel! Och snacka om att jag känner igen mig massor i det du gör. Återbruks-ideér som bubblar över. Heja återbruk! Du får gärna ta min återbruksbild och lägga ut här,om du vill. du behöver inte länka till mig, jag vill bara att glädjen för återbruk ska spridas. Den finns här: http://fiffelochtrad.blogspot.com/2011/02/aterbruk-ar-kul.html
  Jag lägger mig såklart som följare, men gör det via google friend connect. Vet inte om du kan se det här sen, men annars får du lägga in en följar-gadget :-)
  Jag är superdålig på att använda smycken, men såklart är jag gärna med i din utlottning! Ett armband hade inte varit fel...
  Men motivering..ja...för att jag älskar återbruk helt enkelt!
  Vi ses igen!

  SvaraRadera
 5. Instämmer med Fiff ovan, kul att du kommenterade hos mig så att jag hittade hit! Jag vill självklart vara med i din tävling och har gillat dig på facebook.
  Angående skåpet, jag hade faktiskt allting som jag använt mig av hemma, förutom hyllremsan och glasskivan, men den sistnämnda hittade jag som sagt i min trappuppgång. Jag är en obotlig samlare och ser det som lite av en sport att försöka utnyttja sådant jag redan har när jag ska tillverka nåt. Skruvarna som jag använde till skåpet kommer för övrigt från ett tangentbord som jag slaktade förra veckan, lite kul eftersom jag ser att du också återbrukat datortangenter. :)

  SvaraRadera
 6. SV: Återbruk är ju lite utav en sport..en utmaning att se saker med nya ögon..önskar att jag hann förverkliga allt som bubblar upp i min fantasi.. Kul att du gillade mina ljusstakar.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag blev för att du kommenterade min blogg och att jag därför hittade hit! Du gör väldigt fina och inspirerande grejer. Så klart vill jag vara med och tävla. Jag följer jag dig på bloglovin (fast det hade jag börjat göra även utan tävling).

  SvaraRadera
 8. Ojojoj, jag är visst ute i sista minuten här! Gud så glad jag blev att du kommenterade hos mig så jag hittade hit, du gör ju helt fantastiska pylar!!! :)
  Jag har lagt till dig på bloglovin nu såklart, både denna bloggen och din shop.

  Fast jag ger mig ändå på en motivering till varför jag borde vinna Enter-ringen. Det borde jag eftersom jag blev helt galen av ha-begär när jag först såg den. Sedan trodde jag först att tävlingen redan var avslutad, så jag letade igenom hela din shop utan att hitta den. Därefter började jag skriva ett mail till dig för att höra om du hade fler till salu. Sen gick jag in här och upptäckte att tävlingen fortfarande var igång! Yay!!!

  Tar du mutor förresten? ;)

  SvaraRadera
 9. Jag kom på att jag ju inte lämnade någon motivering till varför jag ska vinna, men eftersom jag inte får ha varken ringar eller armband till vardags på jobbet, så behöver jag så många par örhängen som möjligt att variera med. Mest har jag stora, så ett par knappörhängen behöver jag verkligen! :)

  SvaraRadera
 10. Å, hinner man vara med här?! Jag är lite dålig på smycken men knappar som örhängen eller armband skulle kännas perfekt!
  Följer dig på bloglovin :-)

  SvaraRadera
 11. Hej! jag följer dig gärna med blogloving för jag tycker att du verkar ha en toppenblogg! Om jag vinner så vill jag jättegärna ha en tangentring. Min man skulle kanske för en gångs skull upptäcka att det är nått nytt :)

  SvaraRadera