söndag 27 november 2011

Första Advent!

Just nu är jag nog hos mina föräldrar på glöggprovning. Provar olika sorters glögg, äter lussekatter och lyssnar på julmusik. Tur att man kan planera inlägg i förväg. 

Här får ni några glimtar från lägenheten att titta på. Hur ser er advent ut?5 kommentarer:

 1. Min advent består i att jag och två kopmisar har resnat hemma och ska sälja på loppis idag. Men ikväll blir det tända ljus, glögg och pepparkakor! :-)

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut att ha haft en mysig första advent ni med.. Bara älskar ideen med polkagrisar i adventsljusstaken.. <3

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag hamnade just på din blogg för jag letar efter en tapet med kartor på, googlade mig därför till ditt inlägg längre ned. Jag skulle vara evigt tacksam om du kunde säga vad tapeten heter, den är ju urläcker!
  Mvh Linda

  SvaraRadera
 4. Hej Linda!
  Ursäkta mitt sena svar, haft en riktig envis feber. Tapeten är ett prov. Jag fick det från en färgaffär i uppsala. Har letat på baksidan och hoppats att det ska finnas någon etikett kvar. Tyvärr gör det inte det. Jag håller med dig att tapeter med kartor är otroligt fina och svåra att få tag på. Antar att du ska tapetsera en större yta? är det bara en möbel eller dylikt kan du höra av dig så kan jag skicka en bit.
  spork.nordin@gmail.com

  Lycka till med letandet!

  SvaraRadera
 5. Hej igen Lena,

  Tack för ditt svar! Ja vi letar efter en fin karttapet till en fondvägg i vårt gästrum, så jag behöver lite mer än ett prov. Tack för att du tog din tid att titta i alla fall, jag ska höra med fler färgaffärer så kanske jag hittar den. Fin blogg du har, hoppas det blir något fint av dina tapetprover!
  Mvh
  Linda

  SvaraRadera